15.10.08

Ingyenes Weblapkészítés - - - - Itt van végre!

Sokáig vártunk rá! Végre itt van!

Az egyre népszerűbb weblapszerkesztő programok közül itt az első (talán legelső), amely teljesen Google barát, SEO barát, azaz minden megad előre beépítve, ami ahhoz szükséges, hogy egy weboldal látogatott legyen a keresőkből is!

WEBLAPSZERKESZTŐ

Kipróbáltam, és valóban egyszerű és jól áttekinthető! Ezzel még az internettel ismerkedő nagymamák is elboldogulnak! A betűk nagysága a fejlécben, talán egy kissé nagyok, de ez "apróság" eltörpül a jó tulajdonságai mellett!

Mit tud a HuPont.hu?

Nehéz lenne felsorolni, mit is tud a hupont.hu ingyenes saját weboldal készítő, mert szinte minden tud, ami elvárható egy weblapszerkesztő programtól! Persze Amerikában már léteznek ennél sokkal profibb weblapkészítő szoftverek, de hazai viszonylatban ezt találtam az egyik legjobbnak!

Mit nem tud a Hupont.hu?

Hiányolom a főoldalon beígért tanfolyamot, mert az még "hamarosan" állapotban van. Talán ezt is érdemes lett volna már megmutatni a látogatóknak!
És mi a helyzet az "internetes pénzkeresés" oktatással? Még az is hiányzik!

Érdemes végigolvasni a főoldal ismertető szövegét! Tanulságos! :-)


Egyébként a domain www.hupont.hu szellemes, de talán megtévesztő is lehet, például így: latogatottsagnoveles.huPONT.hu, azaz a hu a hupont szó elején kapcsolódik (.)-tal az aldomainhez, amit érdekes trükk, bár nem rosszindulatú!

Összességében a HuPont.hu jó, sőt nagyon jó ingyenes weblapszerkesztő! Érdemes kipróbálni!

>>>> WeblapKészítés <<<<



:-)

Ne hagyd ki az ingyenes lehetőségeket, iratkozz fel az igyenes hírlevélre!

Ide írd az emailcímed:

Szolgáltatja a FeedBurner

Ajánlj Te is INGYENES dolgokat erre a blogra!

Biztos Te is ismersz ingyenes dolgokat, és lehet, hogy szívesen megmutatnád másoknak! Minden cikk, ill. bejegyzés után lehetőség van megjegyzést írni, ami minden látogató számára olvashatóvá válik! Kattints a fenti (a cikk vége után található) megjegyzés szóra és írd meg, hogy Te milyen ingyenes dolgokat ajánlanál másoknak! :D

Mennyit ér ez a blog?


My blog is worth $5,080.86.
How much is your blog worth?

Twitter / HuPont / Főszerkesztő Üzeni: