23.11.07

Vitamin Partnerprogram

Egyre több cég kínál kiváló minőségű vitaminokat, és ehhez egy lehetőséget, amellyel ingyen vitamin lehet a jutalmunk! A vitamin nincs ingyen, de könnyedén ingyenessé tehető! Hogyan? Egyszerűen ajánlja másoknak vitaminokat, illetve a Vitaminkirály.hu Partnerprogramot és ezzel bevételre tesz szert.

Tudom, hogy sokan lenézendőnek tartják, ha valaki jutalékokért ajánlgatja egy-egy kereskedő vagy szolgáltató termékét, és ha megtehetném, akkor én sem havi pár 10 000 Ft-ért ajánlgatnám mások áruját, de hát nekem megéri az a heti pár óra, amit ezzel töltök el. Egyébként is ajánlanám az ismerőseimnek ha valami jó dologgal találkozom. Példa erre ez a blog is, ahol számos ingyenes dolgok találhatóak.
Tehát, miért is ne ajánlanám ha ezért még pénzt, illetve "ingyen vitamin" is lehet a jutalmam!

És persze állandó 10% visszatérítést is kapok, ha pénzt költenék, de persze az nem fordul elő, mivel az ajánlásaim eredményekért jutalékomat vásárolom le!
Ez (a partnerprogram) ingyenes, azaz nem kell fizetnie, vagy vásárolnia, hogy csatlakozhasson, sőt a csatlakozáskor kap 1000 Ft-ot ajándékba! Tehát nem Ön fizet, hanem Önnek fizetnek!

Itt lehet a vitaminkirály partneprogram ingyenes jelentkezést megtenni:
Vitaminkirály PartnerProgram

Ha nem szeretné élvezni a partnerprogram előnyeit, de érdeklik az egészséggel és vitaminokkal kapcsolatos hasznos információk, vagy csak vásárolni szeretne, akkor ide kattintson:
Vitaminkirály

Esetleg nem is tudja, hogy mi az a partnerprogram? Itt ingyen elolvashatja: PartnerProgram

Itt egy érdekes blog a Vitaminkirály.hu Partnerprogram működéséről!

.

Nincsenek megjegyzések:

Ne hagyd ki az ingyenes lehetőségeket, iratkozz fel az igyenes hírlevélre!

Ide írd az emailcímed:

Szolgáltatja a FeedBurner

Ajánlj Te is INGYENES dolgokat erre a blogra!

Biztos Te is ismersz ingyenes dolgokat, és lehet, hogy szívesen megmutatnád másoknak! Minden cikk, ill. bejegyzés után lehetőség van megjegyzést írni, ami minden látogató számára olvashatóvá válik! Kattints a fenti (a cikk vége után található) megjegyzés szóra és írd meg, hogy Te milyen ingyenes dolgokat ajánlanál másoknak! :D

Mennyit ér ez a blog?


My blog is worth $5,080.86.
How much is your blog worth?

Twitter / HuPont / Főszerkesztő Üzeni: