12.6.07

INGYEN

Ingyen adom Önnek, ingyen elküldöm Önnek...
Csak kérnie kell és megkapja az interneten elérhető ingyenes szolgáltatások és termékek tájékoztatóját! Olvasott már ilyesmit?

A legtöbb ingyenes ajánlat mögött gyakorlatilag egy "ha fizetsz valamiért, akkor kapsz valamit ingyen". Tehát így Ön megfizeti az ingyenes termék és szolgáltatások árát!
(Bár használok több ingyenes weboldal készítőt, amivel nagyon elégedett vagyok, mégis egy ingyenes weboldal szolgáltatót kerestem az interneten, és több tucat, elsőre ingyenes ajánlatról kiderült, hogy akkor ingyenes, ha fizetek érte!
Azért találtam egyet: Ingyenes Honlapkészítés, és Apróhirdetés
És itt van egy ami két hétig ingyenes, de után is nagyon olcsó a nyújtott szolgáltatás minőségét, és a sok féle szolgáltatás mennyiségét tekintve! Érdemes kipróbálni! A legjobb a piacon és nagyon olcsó. Annyiért, amennyit elkérnek a professziónális szolgáltatásukért, ez szinte már ingyen van! Kattint ide: Honlapkészítés.
Valójában semmi sincs ingyen, mivel bárminek is a létrehozása energiát, figyelmet, erőfeszítést igényel amit valakinek meg kell tennie, és/vagy valakinek fizetnie kell érte, illetve adni kell valamit cserébe!
Amikor Ön ingyen kap valamit, akkor azért már valaki fizetett, de Ön ingyen megkaphatja! Miért?

A reklámokat is ingyen kapja, akár kéri, akár nem.
A legtöbb ingyenes dolog egy reklám, egy hirdetés, vagy egy nem ingyenes szolgáltatás ingyenes része, amiért Ön vagy mások a későbbiekben fizetni fog. Például, Ön kap egy ingyenes internet böngészőt (jobbat, gyorsabbat a mostaninál, egy olyat, amibe be van építve a legjobb, a legeredményesebb internet kereső is), akkor azzal valaki pénzt keres! Hogyan?
Ezt ön ingyen használhatja, jól jár vele, (sőt időt és ezzel pénzt takarít meg), de a kereső szolgáltató (google) a sok-sok ingyenesen kiosztott program segítségével információkat kap arról, hogy általában it keresnek az emberek.
(Ezen a weblapon, a hasáb tetején megtalálható a letöltéhez vezető gomb, illetve link! Szerezd meg magadnak ingyen azt a mi jobb!)
(A google arról nem kap információt és nem tárol semmiféle adatot, hogy az Ön számítógépéről milyen oldalakat néztek meg, csak azt hogy milyen szót, kifejezést kerestek. És azt sem tartják nyilván, hogy milyen weboldalakat nyitott meg véletlenül vagy szándékosan. A személyes adatai teljes biztonságban vannak!)
Tehát az ingyenes program, amit kapott, és az ingyenes kereső szolgáltatás, amit nyújtanak Önnek, hogy képes legyen Ön számára ismeretlen weboldalakat (információkat) megtalálni, lehetőséget ad a google-nak, hogy reklámokat helyezzen el a különféle helyeken, főleg azokon, amit sokan keresnek.
Valaki mindig pénzt keres azzal, ha ingyenes szolgáltatást nyújt, ha ingyenes terméket ad,
kivéve amikor önzetlen segítséget adunk és kapunk!
(De amikor Ön vért ad, akkor az ingyen adott vérét (annak egy részét) bizonyos gyógyszergyárak átalakítják, feldogozzák és eladják a kórházaknak,
a betegeknek. Ezt Ön és mások fizetik meg az adójuk, és TB-jük befizetésével.)
(Azért csak ez után is járjon vért adni, mert ezzel életeket ment, lehet, hogy éppen egy barátja, rokona életét!)

Semmi sincs ingyen, de Ön sok minden ingyen megkaphat, ha ezt a weblapot időnként meglátogatja!
Mentse el ezt az oldalt a kedvencei közé, és látogasson el ide máskor is!

.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az Igen, talan igy

Ne hagyd ki az ingyenes lehetőségeket, iratkozz fel az igyenes hírlevélre!

Ide írd az emailcímed:

Szolgáltatja a FeedBurner

Ajánlj Te is INGYENES dolgokat erre a blogra!

Biztos Te is ismersz ingyenes dolgokat, és lehet, hogy szívesen megmutatnád másoknak! Minden cikk, ill. bejegyzés után lehetőség van megjegyzést írni, ami minden látogató számára olvashatóvá válik! Kattints a fenti (a cikk vége után található) megjegyzés szóra és írd meg, hogy Te milyen ingyenes dolgokat ajánlanál másoknak! :D

Mennyit ér ez a blog?


My blog is worth $5,080.86.
How much is your blog worth?

Twitter / HuPont / Főszerkesztő Üzeni: