1.4.08

Marketingzseni.hu - Ingyenes DVD

Kedves Ügyfelünk, kedves látogató!

Ajánlom figyelmébe!

Ez az ingyenes DVD (az első 1000 megrendelőnek) a marketing egyik legértékesebb, mégis leginkább félreértett területéről, az üzleti kapcsolatépítésről szól.

További Információk itt (kattins ide):
Ajándék DVD megrendelés

Van benne egy interjú egy profi marketingessel az üzleti kapcsolatépítés értékéről. Azután egy másik interjú egy nem mindennapi remetével, akinek a kerti partijain rendszeresen megfordulnak az ország leggazdagabb emberei, a NATO magas rangú tisztjei és TV-ből ismert hírességek. Volt a NATO főhadiszállásán is (A NATO vendégeként, cserébe a kertjében rendezett bográcsgulyás-partiért), és az ország egyik legmagasabb hegyének csúcsán 1Ft-ért vette 50 évre egy ház és egy hatalmas telek használati jogát. Ilyen az, ha valakinek jó kapcsolatai vannak...

A DVD fennmaradó részén pedig nekem maradt a feladat, hogy megmutassam, hogyan kell olyan kapcsolatokat építeni, amelyekért egyszer kell megdolgozni, azután viszont egy életen át kamatoznak.

Legyen több ezer fős email lista gyorsan, vagy időpontegyeztetés egy nagyvállalat "elérhetetlen" vezérigazgatójával, több mint 12 év alatt több százszor csináltam már mindet, és ez az egyik oka, hogy a marketingzseni.hu az ország első számú kapcsolatépítő cége lett.

Ezen az ajándék DVD-n ezekből a tapasztalatokból szeretnék megosztani jónéhányat azzal, aki már felismerte, hogy nem az számit, hogy mit tud, hanem az, hogy kit ismer (és azzal is, aki még nem...).

Az ajándék Kapcsolatépítés DVD (minden költség és kötelezettség nélkül) megrendelhető itt:

Ajándék DVD megrendelés

.

Nincsenek megjegyzések:

Ne hagyd ki az ingyenes lehetőségeket, iratkozz fel az igyenes hírlevélre!

Ide írd az emailcímed:

Szolgáltatja a FeedBurner

Ajánlj Te is INGYENES dolgokat erre a blogra!

Biztos Te is ismersz ingyenes dolgokat, és lehet, hogy szívesen megmutatnád másoknak! Minden cikk, ill. bejegyzés után lehetőség van megjegyzést írni, ami minden látogató számára olvashatóvá válik! Kattints a fenti (a cikk vége után található) megjegyzés szóra és írd meg, hogy Te milyen ingyenes dolgokat ajánlanál másoknak! :D

Mennyit ér ez a blog?


My blog is worth $5,080.86.
How much is your blog worth?

Twitter / HuPont / Főszerkesztő Üzeni: