28.3.08

Ingyen Hirdetés 50 Euró Ajándék

Figyelem!
Az alábbi cikket figyelmesen olvassa végig, hogy kihasználhassa a 50 eurós, azaz 13 000 Ft-nyi ajándékot (ezért nem kell fizetnie).

Ha Ön rendszeres internet használó, akkor biztosan tudja, hogy mi az a google hirdetés! Biztos látott már olyat (ezen a blogon is), hogy "Google Hirdetések". Ha mégsem, akkor ... (ismertető)

A google hirdetéseknek "két oldala van" a hirdető és a hirdetés megjelenítő. A hirdetői rendszert Adwords-nek, a hirdetés megjelenítői megoldást Adsense-nek nevezik!

Ha Ön hirdetne, akkor megjelenítheti a google weboldalain és olyan weblapokon, amik részt vesznek az adsense programban!
Az Adwords-sel felfuttathatja weblapját és így érdeklődőket, vevőket szerezhet, olcsón! Az Adsense-szel pénzt kereshet, ha a látogatott weblapján megjeleníti mások Adwords hirdetését! (Sokak által látogatott weblapokkal 10, 100, 1000, sőt 10 000 dollárt is kereshet havonta!) Adsense ismertető itt!

Az ajándék: 13 000 Ft értékű ajándék Adwords Hirdetés!

Itt a lényeg:

Ha eddig még nem volt Adwords hirdetési számlája, vagy az 14 napnál újabb, akkor kap 50 eurónyi hirdetés. Hogyan? El kell küldenie egy normál díjas SMS-t egy telefonszámra, ahonnan válaszként megkapja a kupon kódját, amit a létrehozott Adwords fiókjában 08.08.30-ig felhasználhat!
(Az új Adsense számla nyitásához kb. 1000 Ft aktivációs (bekapcsolási) díjat be kell majd fizetni az interneten keresztül!)

Részletes tájékoztató az ajándék akcióról: Ismertető (kattints ide!)

Persze ahhoz, hogy legyen mit hirdetnie az interneten szükség van egy weblapra is! Mi az 5mp.eu ingyenes honlap készítőt ajánljuk. Semmire sincs szüksége, 5 perc alatt elkészülhet az első honlapja! Ismertető: Ingyenes honlap!

Ha nagyon profi (hirdetés mentes) weblapot és/vagy webáruházat kíván, akkor a az shp.hu egyedülálló rendszerét ajánljuk: Weboldal készítés!

Sajnos jogi és etika okok miatt nem adhatjuk meg itt, ezen a blogon a fent említett telefonszámot, stb. amin keresztül megkaphatja a 13 000 Ft-nyi hirdetési kupont, mivel az a márciusi PCWORLD magazinban, annak nyomtatott változatában található (javasoljuk, hogy ezt vásárolja meg, mert nagyon sok hasznos információt tartalmaz), vagy találjon egy ismerőst, aki már megvásárolta. :-)

.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

jo kezdet

Ne hagyd ki az ingyenes lehetőségeket, iratkozz fel az igyenes hírlevélre!

Ide írd az emailcímed:

Szolgáltatja a FeedBurner

Ajánlj Te is INGYENES dolgokat erre a blogra!

Biztos Te is ismersz ingyenes dolgokat, és lehet, hogy szívesen megmutatnád másoknak! Minden cikk, ill. bejegyzés után lehetőség van megjegyzést írni, ami minden látogató számára olvashatóvá válik! Kattints a fenti (a cikk vége után található) megjegyzés szóra és írd meg, hogy Te milyen ingyenes dolgokat ajánlanál másoknak! :D

Mennyit ér ez a blog?


My blog is worth $5,080.86.
How much is your blog worth?

Twitter / HuPont / Főszerkesztő Üzeni: