10.4.08

Ingyenes Termékminta, Például

Kedves Látogató, kedves Olvasó!

Eddig ezen a blogon csak adtunk, és adtunk, és még mindig adunk. (Nézze át a korábbi blogbejegyzéseket, hogy lássa, hogy mit is adunk ingyen.) Most viszont kérni szeretnénk!

Ismer ingyenes dolgokat? Tud ingyenes szolgáltatásokról? Tudja, hogy hol és hogyan lehet hozzájutni ingyenes termékminták tucatjaihoz?

Kérjük, hogy írja meg nekünk, ennek a blogbejegyzésnnek az alján található "megjegyzés" linkre kattintva, hogy például, hogyan talált ingyenes termékminta lelőhelyre!

Látogasson el ide máskor is, hogy értesüljön a legújabb ingyenes dolgokról! Ha feliratkozok az e cikk felett lévő helyen, akkor minden új "ingyenes dolog" blogbejegyzésről emailben azonnal értesülni fog. (Az ingyenes dolgok gyakran csak rövid ideig, vagy csak meghatározott számban érhetők el, tehát érdemes ezekről időben tudni!)

Azért itt egy érdekes kezdeményezés, ami ingyenes, és még pénzt is hozhat!
Cikk Gyűjtemény

Az ingyenes cikkgyűjteményben érdekes cikkeket találhat, például az otthoni munkáról, de cikkeket is írhat (hamarosan), amivel (otthonról végezhető munkával) pénzt is kereshet!

Figyelem! Nem minden ingyenes dologgal, ingyen termékminta információval kapcsolatos bejegyzést teszünk közzé, mert egyes dolgok tudatos csalások, átverések. Viszont ha olyasmit ajánl, ami hasznos lehet másiknak, akkor ebből a blogból sok ezer látogatót kaphat a saját weblapja!

Várjuk az ingyenes lehetőségek bemutatását, legfőképen az ingyenes termékminta szerzési módszerek leírásait!

.

Ne hagyd ki az ingyenes lehetőségeket, iratkozz fel az igyenes hírlevélre!

Ide írd az emailcímed:

Szolgáltatja a FeedBurner

Ajánlj Te is INGYENES dolgokat erre a blogra!

Biztos Te is ismersz ingyenes dolgokat, és lehet, hogy szívesen megmutatnád másoknak! Minden cikk, ill. bejegyzés után lehetőség van megjegyzést írni, ami minden látogató számára olvashatóvá válik! Kattints a fenti (a cikk vége után található) megjegyzés szóra és írd meg, hogy Te milyen ingyenes dolgokat ajánlanál másoknak! :D

Mennyit ér ez a blog?


My blog is worth $5,080.86.
How much is your blog worth?

Twitter / HuPont / Főszerkesztő Üzeni: